Alaptörténet
2016-ban egy időutazó hajó fedélzetén megérkezik a jövőből egy titokzatos idegen, akit Rip Hunternek hívnak. Rip a jelenünkbe utazik, ugyanis néhány különleges személy segítségét akarja kérni, akiket képesnek lát arra, hogy közös erővel megfékezzék a már hosszú évezredek óta fenyegető veszélyt, Vandal Savage személyében. Először még csupán számkivetettnek tekint arra a csapatra, akiket összetoborzott, Tűzvihar, Sara Lance, Fagykapitány, Hőhullám, Atom és a többiek személyében, ám hamar rádöbben a világgal együtt, hogy bennük sokkal több rejlik pusztán hősöknél. Ahogy Savage még csupán a kezdet volt, újabb komoly veszélyek kezdték fenyegetni a csapatot, melyek sajnos búcsút és áldozatokat is követeltek tőlük, ugyanakkor mindig érkeztek újabb barátok, akikkel együtt mára már nem hősök mentik meg hétről-hétre a történelmet és ezzel együtt a világot, hanem igazi Legendák... [Jelenleg: 4. évad premier Magyarországon xViasat6]

FRISSEK SOROZAT ÉRDEKESSÉGEK
FŐSZEREPLŐK EXTRÁK BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK#1 FACEBOOK#2 TWITTER

 

Nyilatkozat

Az oldal nem áll közvetlen kapcsolatban sem a gyártóval, sem a színészekkel, ez pusztán egy rajongói lap. Az oldalon minden saját szerkesztés, a képektől kezdve a sorozatból kivágott animációkig és a modultartalmakig. A legfrissebb hírek mindig forrással vannak megjelölve. Mivel az animációk elkészítése, a képek kivágása, a modulok tartalommal való feltöltése, valamint az idegennyelvű cikkek lefordítása rengeteg szabadidőnket felöleli, kérlek tartsd tiszteletben a munkánkat és ne másolj tőlünk engedély, vagy legalábbis a forrás feltüntetése nélkül, főként mivel mindezt értetek tesszük, köszönjük a megértést! Az oldal helyenként SPOILERT tartalmazhat! Egyes alapinfókhoz innen merítünk segítséget: X

|A lap két facebook oldala: #1 #2|

 

 
Translate
 
 
Legenda tanoncok
Indulás: 2019-02-11
 

 

Frissek

5. évad 4. rész - A Head of her Time Admin értékelő

Spoiler!

Sziasztok. Egy picikét megcsúsztam, elnézést, de máris itt vagyok. Az eheti részhez még nem érkezett felirat, de türelmesen és köszönöttel várjuk Szandiiék csodás munkáját. Addig is legalább esélyem nyílik gyorsan bepótolni a múlt heti epizód értékelőjét. Vágjunk is bele. Imádom a francia történelmet.

Sharpe kapitány és a Zava szál: Imádom, hogy Ava most két részen keresztül is kipróbálhatja, milyen kapitánynak lenni és, hogy őszinte legyek majdnem olyan jó, mint a barátnője, de azért Sara az mégis csak Sara. Mindenesetre látszik az, hogy Ava mennyire elkötelezett a munkája iránt (ez már a hivatalnál is látszott) és mennyire igyekszik mindenféle szuperképesség nélkül is ügyelni arra, hogy ne essen baja egyik csapattársának/barátjának sem. Annyira cuki ez a nő!! Imádtam mind a két részben, ahogy vezényelte a csapatot. És akkor itt át is térnék arra, hogy mennyire boldog vagyok, hogy végre Tala és Jes barátságát már a képernyőnkön is élvezhetjük. Hát valami zabálnivalóak! Az rész utolsó jelenetén, ami velük volt kapcsolatos szerintem kétszer is elsírtam magam, ahogy a "Trust me!" párhuzamokon is! Imádtam, hogy Avát az elején idegesítette Zari, aztán pedig mennyire édesen elbeszélgettek és a végén Zari, hogy átölelte őt, awww! (Zárójeles megjegyzés: Hiányzott Sara és az Avalance páros, bár az eleje nagyon cuki volt. :D)

Courtney-Darhkatom-Marie Antoniette: Hát ez a nő, komolyan mondom képernyőre termett! Courtney valami zseniálisan alakított és milyen jól beszél franciául Talával együtt, woow! Egyszerűen imádtam. De nagyon furcsa volt, hogy ő alakította az epizódban egyrészt Ray szerelmét is, másrészt viszont az "anakronizmust" is. Mindenesetre rohadt viccesre sikeredtek ezek a jelenetek és hölgyeim és uraim mondhatni, Zari lett a nap hőse! Nélküle nehezen boldogultak volna a bulibetegségtől megrészegedett uralkodónővel. Eskü annyit nevettem, amikor Ray és Nate tömték a szájukat, meg Behrad reakcióin. :'D És az egyik kedvenc pillanatom az epizódban, mikor Nora és Ray végre azt mondták egymásnak, hogy "szeretlek". És Nora azt mondta Ray-nek, hogy nem kell bocsánatot kérnie, amiért végre kimondta, jaaaaj. Hát kell ennél édesebb dolog?? <3

Mick és a szerelem: Hát én a hasamat fogtam a nevetéstől, mikor Mick azt hitte, valamilyen betegségben szenved és szinte kényszerítette Ray-t és Gideon-t, hogy azonnal derítsék ki, miért érzi magát ennyire "rosszul". Alig akarta elfogadni a "diagnózist" lol. Most már 100%-ig biztos vagyok én is abban, hogy a lánya lesz a kritikusa a következő epizódban, amire sajnos március 11-ig várnunk kell magyar idő szerint.

A Tarazi tesók és Nate: Máig egyik kedvenc jelenetem, amikor Nate szinte minden ok nélkül behúz Zari "barátjának", pusztán csak féltékenységből, lol. Hát az valami tündéri volt, meg ahogy a lányt kisegítette a kútból és a flörtjeik, esküszöm awww, ezeknél édesebb pár aligha létezik. (Ráadásul az elején az a "boyfriend" dolog is annyira aranyos volt.) Zari valami elbűvölő és gyönyörű teremtés volt abban a ruhában azon a bemutatón és szegénykém kicsit rosszul sült el minden, de szerencsére a többi Legenda a segítségére sietett és emiatt milyen hálás volt. Továbbá nagyon örültem annak, hogy ismét elkezdett emlékezni valamire és mikor máskor lehetne a legjobban emlékezni valamire, mint fánkevés közben? Hát ez ismét übercuki volt. Nem is beszélve arról, hogy mennyire aranyos az a dolog, ahogy a tesójával végre kezd a jó irányba haladni a kapcsolatuk. Végre kezdenek ismét megnyílni egymás felé és rendes tesók módjára viselkedni egymással és ebben sokszor Nate-nek is sok szerepe van. Szurkolok a tesókért és a Natariért is, nagyon! 

Charlie - Constantine - Gary trio: Végre Charlie is visszatért és John története Astravál is izgalmas fordulatokat vesz. Igazán hátborzongató néha látni John múltjának és Astra múltjának a kötelékét. Én örülök, hogy legalább valakik ott állnak a nehéz időkben John melllett. Viszont Astra nagyon kegyetlen szegény emberrel, komolyan elkezdtem aggódni Johnért a tüdőrák miatt, de szerencsére a legújabb rész végén azért minden visszaállt a rendes kerékvágásba. 

Az epizódokkal kapcsolatban lehet nagyon elfogult vagyok, de esküszöm nem tudok 10/10 pontnál rosszabbat adni, valahogy annyira lebilincsel ez a sorozat, hogy nem tudok belekötni, nincs hibája!

(C) DC-LEGENDS.GP

2020.02.27. 10:17, Piper

5. évad 4. rész - Az új Zari első küldetése a Legendákkal Spoiler videó!

2020.02.18. 21:41, Piper

5. évad 3. rész - Slay Anything admin értékelő

Sziasztok. Ebben a hónapban ünnepli a lap az első születésnapját, én azonban hivatalosan egy kicsit később nyitottam meg. Köszönöm, hogy már közel 18.000-ren voltatok kíváncsiak a lapra. De nem csupán ez az egyetlen szülinapi jó hír, ugyanis drága Mickünk, azaz Dominic Purcell is ezen a napon lett 50 éves!! Isten éltesse még nagyon sokáig!

Elérkeztünk hát a múlt heti részről készített személyes véleményemhez. El kell, hogy mondjam előzetesben, valami fantasztikus epizód volt a legutóbbi. Imádtam a Tarazi tesók pillanatait, Zari cukiságát, de Nora mindent vitt, megint csak megfájdul a szívem, valahányszor arra gondolok, hogy Courtney-nek hamarosan távoznia kell Brandonnal együtt és egyikük sem saját akaratából döntött így...

Kezdjük is rögtön a legelején. Az epizód főgonosza és a történet. Eszméltelen jó ötlet volt végre egy újabb horrorszerű krimiepizódot készíteni. A legutóbbi, bár kevésbé ennyire véres epizód a 4. évad 7. része volt. Egész egyszerűen imádom ezt a zombis évadot. Nagyon érdekes volt az a szál, hogy nem a srác volt a valódi sorozatgyilkos, hanem valójában annak az anyja. Voltak elég kemény jelenetek, személyes kedvenc hátborzongató rémes pillanatom, a csaj kinyírása volt a szekrényajtóval, ott egy kicsit megborzongtam. Eszméletlen jó volt a sztori! Szerencsére a Legendák ismét sikerrel jártak és megmentették Freddy-t is a kivégzéstől és egy boldog jövője lehetett Tiffany-val, awww nagyon romantikus volt. A mama meg megkapta, amit megérdemelt és ez részben a Tarazi tesók érdeme is az Avalance mellett. Basszus majd megállt bennem az ütő itt Ali és Mick miatt, de róluk majd később. Hatalmas volt a sztoriszál!! Továbbá ne menjünk el amellett, hogy mennyire örültem annak, hogy az egyik kedvenc retro dalom is felhangzott az epizódban, főleg a fotózásnál és Mick hancurozásánál. Aki esetleg nem ismerné a dalt, Belinda Carlisle énekli és a címe pedig "Heaven is a pleace on Earth". Itt meg is hallgathatjátok. Ami a poén, hogy nem is olyan régen pont ezt a dalt hallgattam, viszont a legutóbbi rész óta meg gyakorlatilag mindennap megteszem. lol. :D Imádom!

Darhkatom, azaz Nora és Ray. Egek, de mennyire boldog voltam, hogy végre kaphattunk velük egy részt és ugyanígy lesz ez az 5. évad 6. részében is. Nyilván csak az a páros nincs együtt jelenleg, akiknek a legjobban szurkolok, de ez nem azt jelenti, hogy ne imádnám minden pillanatát Norának és Ray-nek, vagy éppen Sarának és Avának. Annyira édes és tiszta az a kapcsolat, ami Nora és Ray között van és hát alap, hogy működik a kémia köztük, hiszen Courtney és Brandon már jó ideje házasok és van egy csodaszép kisfiuk! Na de most térjünk vissza Norára és Ray-re. Nora beszólásai, az "Egy sorozatgyilkos tündérkeresztanyja vagyok!" Szakadtam. :'D Constantine is párszor csipkelődött Ray-jel, menj csak a Tündérkeresztanya barátnődhöz. :D Haláliak voltak és nagyon viccesek ezek az epizódok. És egyedül Nora jelenetei voltak azok, amelyeket bizony megkönnyeztem, amiket és ahogy mondta azt Freddy-nek, végem volt. A másik pillanatban meg már a nevetéstől könnyeztem, mikor Freddy-t a parkett ördögévé varázsolta, lol. Nora nagyon vitte a részt, a karaktere már nagyon hiányzott és Courtney is! Hála jó részt Norának, Freddy élete boldog lehetett és nem a villamosszék általi halál várt rá.

Avalance. Hát, mint mindig. Ők most is nagyon helyesek voltak, jól összeszokott páros és egész egyszerűen imádom Ava krimimániáját. :D Ez annyira aranyos. Ez egy igazi neki való küldetés volt, azt hiszem. Látszott amúgy az egész küldetés alatt, hogy mennyire szeretik egymsát Sarával. Én pedig boldog vagyok, hogy végre az egyik legnagyobb kedvenc Arrowverse karakterem végre boldog lehet valakivel, mint mondtam számomra tök mindegy, hogy férfivel, vagy nővel akarja leélni az életét, csak boldog legyen valakivel. Ava úgy tűnik remek választás lesz a számára.

Ally és Mick. A fene tudja már, hogy kell írni, általában Alinak látom, de Ally-nak is. xd Na szóval, az hogy végre Mick kapott egy szerelmi szálat (aki szerencsére nem Zari!!), az valami imádni való!! Ráadásul, mint azon én is elcsodálkoztam a többi legendával együtt, Mick járt középiskolába és volt is egy szerelme, aki a mai napig nem tudta kiheverni a szakításukat, már ha szakítottak valaha is. És mondhat akárki, akármit, de lehet igazunk lesz egy párunknak, akik úgy sejtjük, hogy Mick kis etye-petyézésének bizony lesznek következményei, még hozzá egy kamasz leányzó személyében a jelenben. (Mivel Ali és ő 2004-ben találkoztak legutóbb.) Így érthető lenne, hogy Mick miért ájul el a trailerben. Hát kiváncsian várom ennek a folytatását. És bár én mindig is Amayával tudtam volna elképzelni Micket, vagy Charlieval, már most nagyon kedvelem Alit és ha a gyanúm beigazolódik, akkor nagyon boldog leszek, mert nagyon megdobná ez Mick 5. évados történetszálát!

Charlie és Constantin. Egész egyszerűen imádom, hogy kettejük közt ennyi jelenet van az 5. évadban és nem tagadom, Charlie John-nal is jól mutatna. Bocs rossz szokásom, de a sorozatokban mindig össze akarok boronálni valakiket valakikkel. xd Johnny szála Astrával továbbra is nagyon kiváncsivá tesz. Az pedig, hogy még Charlie is csatlakozik, mint John jóbarátja, csak még izgalmasabbá tesz mindent. A képek és epizódismertetők alapján, még lesz bőven jelenetük egymással.

Steelatom. Erről csak annyit, hogy már hiányoltam. Hiszen mióta Behrad is a csapat tagja, még mindig nem tudjuk, hogyan és mi történt, hogy lett jó barátja a Legendáknak, stb. jó részt csak Nate és Behrad barátságát láthattuk, ami ugyebár lehet lényeges vonal Nate és a Tarazi tesók kapcsolata miatt és, mert Ray hamarosan sajnos távozik. De most végre igen is kaptunk jeleneteket végre újra Ray-jel és Nate-tel. Annyira imádtam ezeket a pillanatokat.

Natari & Tarazi tesók. És akkor elérkeztem a szokásos kedvenc bekezdésemhez. Annyira aranyos, ahogy Nate folyton azon van, hogy Zari emlékezzen és valahogy visszakapja a szerelmét, miközben Zari és Behrad kapcsolatában is mintha javulás állna be. Hiszen láthattuk az epizód elején és közepén mennyire feszült volt még köztük a légkör, főleg, mikor Zari megtudta, hogy Behradnál van a családi totem. Szépen összekaptak. Még nekem is szoknom kell az új Zarit, de nagyon szeretem, ugyanakkor nagyon hiányzik a régi Zarim. És már alig várom, hogy visszatérjenek az emlékei. Ami!! Meg is történt egy pillanatra, ugyanis a hackelési képességei visszatértek egy másodpercre, annyira örültem! Zari társalgása Gideonnal meg hatalmas volt. :'D Na de szóval visszatérve a Tarazi tesókhoz, a végén úgy örültem, hogy Zari már önként maradni akar és Behrad ennek örült is és kibékültek, legalábbis úgy látszik és Behrad elhívta Zarit a fotózkodásra. :) Zari limós jelenete és az epizód főgonoszával való jelenete is hatalmas volt. :D Eszméletelen ez a testvérpáros és az ő kapcsolatuk Nate-tel, szükségem van rájuk a 6. évadban is!!

10/10-es rész, egyszerűen képtelen vagyok más pontszámot adni! Nem tudok unatkozni ezen a sorin és egész egyszerűen IMÁDOM!

(C) DC-LEGENDS.GP

2020.02.17. 11:02, Piper

5. évad 2. rész Szeress Csókolj és Hiányolj - Admin értékelő

SPOILERES TARTALOM!

Sziasztok. Végre volt időm megnézni a legújabb epizódot és woow nahát, továbbra is a Legends a kedvenc sorozatom, ehhez kétség sem fér. Lássuk a legújabb epizód értékelőjét. És köszönjük szépen Szandiiéknak a csodás fordítói munkát ismét!

Kezdjük is. De jó, ha az Arrowos oldimon már nem is, de itt még szolgálhatok sokáig ilyen bejegyzéssel nektek. Tehát Astra és John. Hát nem hazudok úgy érzem, ha azt mondom, hogy az 5. évadban az egyik kedvenc szálam ennek a kettőnek a sztorija. És bár mondhatjátok, hogy Astrának még gyereknek kell lennie, de hát odalent felnőtt nővé érett. Szóval én azt mondom még azt sem bánnám, ha John szerelmi viszonyba keveredne vele, jót tenne neki és érdekes lenne egy ellenségből szerető szituáció. :D De amúgy tényleg Astra (Olivia Swann) hatalmas, mint az 5. évad (félig) főgonosza. Nekem nagyon tetszett eddig mindkét történelmi lény, akit életre keltett és a Legendák orra alá nyomott. Astra múltja, egész története és Olivia alakítása egész egyszerűen lenyűgöz. Johnny pedig, szerintem már mondanom sem kell, hogy mennyire szeretem. Annyira szuper az egész sorozat, mióta ő is része a Legendáknak, a 3. évadtól szerintem abszolút a legütősebb a sorozat több szempontból is és ehhez Johnny is sokat hozzátesz. Bírtam, mikor Sara utánozta Johnt, mikor az visszatért a pokolbeli útról. :D Na meg persze jó volt látni Johnny-t úgy, hogy végre megint egy kicsit használta a vonzerejét, valahogy nagyon jól megy neki. :D

Avalance páros. Hát komolyan mondom ez a két csaj valami haláli. Egész egyszerűen zseniális volt hallgatni Jes-t Avaként, éneklés közben. Hát olyan hangja van, - legalábbis remélem az övé - hogy lehidalok, komolyan Tala, Jes, Brandon, Courtney, itt mindenki nem csak kiváló színész, de énekes is! Imádtam ezt a dalt, ahogy anno Zariét is. :D Bár nem tudom az, amit Ava énekelt, az lehet egy létező dal is. Még nem hallottam. De a végén, amikor Ava részeg volt, - ami amúgy valami zseniális alakítás volt - haláli volt, ahogy összekapcsolódott a jelenet Zari ordításával. :D Sara flörtölése az epizód főellenségével is cuki volt, ahogy az is, hogy Mick próbálta a maga módján nyugtatni Avát. És a végén, ahogy Ava kifeküdt és Sara próbálta elaltatni, haláli volt. :D

Ray, Charlie és Nora. Norát még mindig nagyon hiányolom, szerencsére a következő epizódtól már végre ő is szerephez jut, mert már amúgy is szegénynek alig van vissza epizód, mint főszereplő. Charlie is amúgy, meg még mindig nem tért vissza, de ő is visszajön a következő résztől. Ez Maisie-nél már a második ilyen évad, igaz a negyedik évadban csak a 3. résztől bukkant fel az új karaktere, itt meg azért egy picit szerepelt az 5. évad 1. részében. Na szóval, Ray pillanatai még ha nem is szerepel sokat, vagy nem is ő épp az adott rész "Fő Legendája", mindig meg tud mosolyogtatni és jó érzéssel eltölteni a  szívemet, pusztán a jelenlétével, egész egyszerűen imádom Brandont!

A Tarazi család és a Natari. Nem véletlen most írok csak róluk, hiszen ahogy elnéztem az epizód gyakorlatilag két nagy részre szakadt. Az egyik felén ott volt az, hogy a Legendák visszautaztak a múltba, hogy elintézzenek egy kis történelmi zűrzavart a '40-es években, míg a másik fele a csapatnak (pontosabban csak Nate és Behrad) elutaztak a jövőbe, hogy Behrad részt tudjon venni az édesapja születésnapján. Pontosabban ezt megelőzően Nate minden áron ki akarja erőszakolni Gideon-ból azt az üzenetet, amit a számítógép az előző részben lejátszott neki. Nate teljesen meg van zavarodva atéren, hogy ki lehet a titokzatos lány, aki a szerelme és miért vannak róla folyton látomásai. Ugyebár ez nincs másképp akkor sem, amikor Behrad belép a szobába. Behrad persze még mindig nem érti, mi üthetett a legjobb barátjába, de örül, hogy Nate vele tart az apja születésnapjára és sikerült Sara-tól is engedélyt kérjenek. Vicces volt, de pontosan az történt, amire számítottam, Behrad Nate-t úgy mutatta be, mint egy professzora, tudtam, valami sulis dologhoz lesz köze. Nate meg ügyesen improvizált, hogy miket tanít, lol. A perzsa beszéd meg egész egyszerűen valami zseniális nyelv!! Imádtam minden mondatot, bár ha nem lett volna két másik nyelven felirat az életben nem értem meg az tuti! És ugyebár Nate számára itt jött a nagy pillanat, ugyanis lássunk csodát, Zari visszatért, végre visszatért, igen visszatért!! Egyértelműen a kedvenc jeleneteim az epizódban!!!! Végre újra itt a kedvenc karakterem, igaz tényleg teljesen más habitussal. Viszont valami álomgyönyörű, na nem mind ha eddig csúnya lett volna, mert valami különleges szépség Tala/Zari, ez már a 3. évad 3. epizódjában nyilvánvalóvá vált számomra, még így női szemmel is. Na, de hát most!! Ugyanakkor igen látszik, hogy ő valahogy semmire nem emlékszik most, viszont vicces, hogy Nate egyszerűen képtelen volt levenni a szemét Zariról és imádtam Zari beszólását, hogy "anya, ő csorgatja utánam a nyálát." XD Annyira aranyos volt a Tarazi anyuka, - olyan cukik a tesók szülei - ahogy odalökte Nate-hez Zarit, a lány meg egyszerűen egy követőjének hitte Nate-t, jaj imádtam ezeket a jeleneteket, de komolyan. Zarit meg tényleg nagyon megbolondította a siker, és te jó ég, több, mint 50 millió követő?? Aww. Nem semmi! A másik, meg tényleg halál édes, ahogy Nate folyton el akarta érni, hogy Zari próbáljon meg emlékezni kettejükre valahogy, mikor még ő is egy kissé zavarban van és nem tudja mi történik, hát még Behrad! A családi vacsinál a totem említése, hát ott jót kuncogtam Behrad reakcióin. :'D Zarin viszont látszik, hogy azért tényleg az esze még mindig a helyén van, mert egyből leesett neki, hogy valamit eltitkolnak a srácok a totemmel kapcsolatban és biztos benne, hogy az üzleti sulis dolog is egy nagy marhaság. Az meg egek, hogy Nate-t ezért el akarta csábítani, hát a Nataris szívem repesett az örömtől, de az fájt, hogy Zari nem emlékszik a szerelmükre és valószínűleg ezt az információ kicsalásért cserébe tette csak meg. Ajj nagyon remélem, hogy visszatérnek majd egymáshoz, szükségem van rájuk, mint a levegőre. De legalább Nate már tudja, hogy valami nem stimmel és azt is, Zari, hogy lett híres. A vége, meg hát úristen Tala Ashe zseniális!! Ez a Zari valami haláli, de azért nagyon hiányzik a régi és bízom benne (Nate és Zari lehetséges jövőjének érdekében is), hogy visszakapjuk még a régi kedvencünket. <3

A következő részben pedig úgy tűnik Dom álma is végre teljesül és Mick valami igazi románcba keveredik. :) Először sokan megijedtek és azt hitték (köztük én is), hogy Mick összeszűri a levet Zarival, de aztán kiderült, hogy az egy másik csajszi lesz, ha minden igaz, mindenesetre a héten kiderül.

Mindenesetre összességében nagyon élveztem ezt az epizódot is, kellőképpen elég humor, izgalom, romantika, kaland, minden volt itt ami kell egy tökéletes sorozathoz, egész egyszerűen nem tudok rosszabb osztályzást adni, 10/10 pontnál, minden Legends epizód zseniális számomra! :)

(C) DC-LEGENDS.GP

2020.02.10. 13:17, Piper

Ki lesz Zari Tarazi? - Spoilerek Phil Klemmertől!

A BEJEGYZÉS SPOILERT TARTALMAZ!

És mostanra egy kis spoiler ezúttal végre az új Zari Tomazról... khm... akarom mondani Zari Taraziról. Reméljük hamarosan megtudjuk, miért változott meg a tesók vezetékneve. Szerencsére Phil Klemmer elmondott nekünk pár dolgot az új Zariról, azonban sajnos Zari és Nate kapcsolatáról továbbra sem tudhatunk túl sok mindent. Annál többet azonban a Tarazi tesókról, aminek nagyon örülök, bár annak nem, amilyen kapcsolatot ápolnak egymással.

Klemmer ezt nyilatkozta Zari 2.0-ról: "Zari Tarazi az elmúlt két év során végig építette a hatalmas média birodalmát és személyes márkáját, amolyan Kardashian módon. Mindezt úgy, hogy az öccse közben a legnagyobb titokban, a világ megmentésével foglalkozott. Ebben az egészben az az átkozott irónia, hogy Zari első verziója pont azt szerette volna elkerülni, hogy a tesója és a szülei meghaljanak, illetve azt a szörnyű világot, amiben fel kellett nőniük a tesójával és szerette volna, ha ők még mindig vele vannak, ehhez képest most a kapcsolata a testvérével, nem a legjobb. Behradnak úgy mond az immáron elég népszerűvé vált nővérének árnyékában kellett felnőnie, aki teljesen elnyomta őt. Hiszen az új Zari a Heyworld-i események történte után vált híres gyermekcsillaggá."

Az 5. évad elején ezzel az új személyiséggel "megáldott" Zarival ismerkedhetünk meg közelebbről, aki valahogy ismét kiköt a Hullámlovas fedélzetén és az 5. évad 4. részében már a második küldetésére készül a csapattal, ahol is a 18. századi Franciaországba utaznak a Legendák, hogy találkozzanak Marie Antoniette-vel, akinek a lelkét Astra Logue engedte szabadon a pokolból.

Klemmer így nyilatkozott erről az epizódról: "Ahelyett, hogy a francia királynő bosszúból mindenki fejét szedné, vagy éppen hadsereggel hódítana, valami egészen mást eszel ki. Egy olyan lidérces partit tervez megrendezni, amelyet sohasem lehet majd leállítani. Szerencsére azonban van nekünk egy Zari-nk, aki rendkívüli módon boldog és otthon érzi magát a fényűző Versailles-i paradicsomban. Zari valahogy így fog minderre reagálni: 'Ó igen, bízzátok csak rám, elég partin jártam már ahhoz, hogy tudjam, hogyan vegyél le egy dívát a lábáról parti téren.' "

Klemmer nyilatkozott az évad gonoszaival kapcsolatban is: "Kihívás volt számunkra olyan történelmi gazembereket találnunk, akikkel még jól el tudsz szórakozni. Ugyanis van olyan gazfickó, aki számára nem lenne igazán megfelelő egyetlen Legenda epizód sem. Olyan gazembereket kellett találjunk, akiknél a karizma, mások befolyásolása, a társadalmi jelentőségük meghatározó."

Klemmer most a Shakespeare epizódról is szól néhány szót: "Szerettünk volna egy lehetőséget találni arra, hogy a képernyőre varázsolhassuk a Romeó és Júlia történetet is, hiszen Tala Ashe és Matt Ryan kiváló Shakespeare színész(nő)k! Az epizódban tényleg megpróbálunk kialakítani egy Romeó és Júlia vonalat, ahol Shakespeare-nél újra el tudjuk érni, hogy tollat ragadjon." 

A Kardashian-dologról annyit, hogy ha visszaemlékeztek a 3. évadra, úgy tűnt, mintha Nate pont az ilyen lányokat nem kedvelné, jááj. :'D Mi lesz itt.

Fordítottam: EW.com

(C) DC-LEGENDS.GP

2020.01.28. 17:44, Piper
 

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ