Alaptörténet
2016-ban egy időutazó hajó fedélzetén megérkezik a jövőből egy titokzatos idegen, akit Rip Hunternek hívnak. Rip a jelenünkbe utazik, ugyanis néhány különleges személy segítségét akarja kérni, akiket képesnek lát arra, hogy közös erővel megfékezzék a már hosszú évezredek óta fenyegető veszélyt, Vandal Savage személyében. Először még csupán számkivetettnek tekint arra a csapatra, akiket összetoborzott, Tűzvihar, Sara Lance, Fagykapitány, Hőhullám, Atom és a többiek személyében, ám hamar rádöbben a világgal együtt, hogy bennük sokkal több rejlik pusztán hősöknél. Ahogy Savage még csupán a kezdet volt, újabb komoly veszélyek kezdték fenyegetni a csapatot, melyek sajnos búcsút és áldozatokat is követeltek tőlük, ugyanakkor mindig érkeztek újabb barátok, akikkel együtt mára már nem hősök mentik meg hétről-hétre a történelmet és ezzel együtt a világot, hanem igazi Legendák... [Jelenleg: 4. évad premier Magyarországon xViasat6]

FRISSEK SOROZAT ÉRDEKESSÉGEK
FŐSZEREPLŐK EXTRÁK BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK#1 FACEBOOK#2 TWITTER

 

Nyilatkozat

Az oldal nem áll közvetlen kapcsolatban sem a gyártóval, sem a színészekkel, ez pusztán egy rajongói lap. Az oldalon minden saját szerkesztés, a képektől kezdve a sorozatból kivágott animációkig és a modultartalmakig. A legfrissebb hírek mindig forrással vannak megjelölve. Mivel az animációk elkészítése, a képek kivágása, a modulok tartalommal való feltöltése, valamint az idegennyelvű cikkek lefordítása rengeteg szabadidőnket felöleli, kérlek tartsd tiszteletben a munkánkat és ne másolj tőlünk engedély, vagy legalábbis a forrás feltüntetése nélkül, főként mivel mindezt értetek tesszük, köszönjük a megértést! Az oldal helyenként SPOILERT tartalmazhat! Egyes alapinfókhoz innen merítünk segítséget: X

|A lap két facebook oldala: #1 #2|

 

 
Translate
 
 
Legenda tanoncok
Indulás: 2019-02-11
 

 

Frissek

5. évad 7. rész admin vélemény - Romeo v. Juliet Dawn of Justness

És érkezik is a másik értékelő. A szívem hasad meg, jó rész volt, de sajnos utoljára láthattuk Norát és Ray-t és a Steelatom perceket is. Istenem, el sem hiszem, hogy ennek vége. Remélem valahogy még visszatérnek majd.

Kezdjünk is neki, egy kis ugrással.

Azt hittem eldobom az agyam, mit mondott Ray, jól értettem 20 schillingért kap egy üveg bort, és egy szajhát? :'D Egek!! Imádom ezt a showt! Mick: "Van valakinek 20 schillingje?" XD Charlie meg izé szépen besétál a gyűrűvel, amíg a srácok mindenféle eszement tervet eszelnek ki, hogyan szerezzék meg a gyűrűt. 

Szegény Astra. Én még mindig úgy gondolom, hogy ő benne ott van a jóság, de most ez a nő nagyon nem hiányzott ide. Hinni akarom, hogy John megmenti majd őt. 

Jáj, de jó Mick elmondta a legénybúcsún a többieknek, hogy van egy gyereke és awww folyton gondol rá, hogy apuka, istenem. Amúgy tök muris, hogy az esküvő után van lány és a legénybúcsú, ritka ez. :D

Ez a kocsmajelenet szuper volt azért, plusz szegény Astra. Egek már hajnali fél egy körül van, kb. amikor nézem ezt az epizódot és olyan nehéz visszatartani, hogy hatalmas nevetésbe törjek ki, amikor Ray részeg és a ruhája szétveri a kocsmát, hát az nálam mindent vitt. :'''D Istenem, na ez az epizód az a tipikus, de édes Legendás bénázás szemléltetése. :'D Istenem! Nate!! XD

Ez hatalmas, minden Legenda részeg, ilyet is ritkán látni, lol. :'D És az, hogy Shakespeare meg szuperhős regényeket írjon a kora újkorban, egek! XD

Steelatom: Amennyiszer nevettem, az kevés volt azt tekintve, amennyit sírtam az epizód alatt, tudván, hogy Nora és Ray utolsó jeleneteit láthatom, mint főszereplők. Amellett, hogy már Ray búcsúját Sarától is megkönnyeztem, végig a Steelatom barátság járt a fejemben és az, hogy mennyire nehéz lesz nekik búcsút mondani. Szinte darabokra tört a szívem a lelkemmel együtt az utolsó jelenetükön. 

Egy valami azért nagyon bosszant. Tudom, hogy ez az idővonal alapján Behrad Ray másik közeli barátja, de mégis Zari és Ray már a 3. évad óta hihetetlen közeli barátok, szinte már-már testvérek voltak és még csak nem is emlékeznek erre az időre és Ray-nek így kellett búcsúznia, ez annyira marja a szívemet a mai napig és nem tudom valaha is sikerül-e ezen túltennem magam, ha csak nem tér vissza egyszer Ray és megtudja az igazat és megkapják a szép búcsújelenetet. Ezt a kritikámat már jeleztem több mondhatni közösségi oldalon, a sorozat hivatalos részlegénél és nem csupán egyetlen kommentet kaptam rá, hanem elég sokat. Remélem egyszer teljesülhet ez a vágyam, mert a Zaray barátság nagyon megérdemelné ezt és emiatt egy picit mérges vagyok az írókra, de ezen kívül zseniális munkát végeztek eddig az évaddal!

Shakespeare jelenet: Tala és Matt megkapták a lehetőséget, hogy bebizonyítsák, mennyire szuper Shakespeare színészek és valóban azok! De bízom benne, hogy emiatt a színpadi csók miatt nem indul meg a karaktereik között valami, mert komolyan égnek állna a hajam! Egyrészt John jobb kapcsolat nélkül, úgy vélem, vagy ha már lesz is neki, biztosan nem örökre szól és más habitussal rendelkező lány illene hozzá, másrészt meg kétlem, hogy az írók felbontanák Zari és Nate nagy szerelmét csak azért, hogy Johnnal hozzák őt össze, ennek semmi értelme nem lenne, max annyi, hogy igen a 6. évadot egy kicsit izgalmasabbá tenné egy szerelmi háromszög, de ezt nem is akarom meghallani! Annyit szenvedett már Zari és Nate is, főleg Ray távozása után, hadd legyenek már boldogok Sara-val és Avával együtt. 

Ebben a részben nem csak Noráért és Ray-ért, de Nate-ért is megszakadt a szívem. Annyira rossz látni, hogy Nate-nek azóta kb. mióta csatlakozott a Legendákhoz, folyton valami súlyos veszteség éri szegény srácot, most Ray-jel remélem már bezárul ez a kör és talán az írók végre megkímélik őt a további szenvedéstől és talán Zarival esélye nyilhat arra, hogy végre boldog lehessen. Annyira megérdemelné, olyan jó srác. Norát és Rayt kiírni pedig nagy hiba volt, de sajnos a Legends ilyen. Karakterek hol jönnek, hol mennek. És nekünk pedig belefájdul a lelkünk. Mert annyira a szívünkhöz tud nőni mindegyikük és nem egy embertől hallottam már, mennyire jól megírt karakterekről van szó a Legendsben és igen, tapasztalom, majdnem összetörtem Rip halálakor pl. de Martinnál is beleszakadt kis híján a szívem a fájdalomba, ahogy abba is, mikor Jax végleg elhagyta a csapatot.

Imádtam amúgy Micket mesélőként. :'D Amikor Nate-t megláttam Júliaként, na az én arcomat is megörökíthettem volna. :'D Imádlak Nate, de Zari jobb Júlia volt. Egy muris érdekesség, Tala szavazásra bocsátotta a rajongók között a hivatalos insta oldalán, hogy ki volt a jobb Júlia ő vagy Nick és döntetlen lett. lol. :'D És muszáj kifejeznem azt, hogy mennyire imádom Sara és Nate barátságát, awww! 

Remélem Mick pedig megfogadja Mona tanácsát és megkeresi a lányát újra, amit láthattunk is, hogy meg fog történni és már most védelmezi a lányát, mert fél, hogy neki rosszabb lenne, ha ismerné őt, pedig ez nem igaz.

És nem tudom, hogy ti is így vagytok-e vele, de egy ici-picit hasonlít az 5. évados szövőszékszál a 2. évados Végzet lándzsája szálhoz, ha jól emlékszem ott is darabkákat kellett keresniük a Legendáknak. 

De a rész vége azért amolyan legendásan szuper volt. :D :'D Én ezen a részen sem unatkoztam, bár nagyon fáj Nora és Ray távozása, nálam ez a rész is maximális, azt hiszem túl elfogult is vagyok talán, de tényleg nem tudok unatkozni egy percen sem.

(C) DC-LEGENDS.GP

2020.03.25. 21:22, Piper Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ